SEO - Søkemotoroptimalisering - SMO


Det er et must!!

Man kan ikke konstruere en hjemme side som kommer høyt på nettsøk uten at en proff Søkemotor optimalisering jobb er gjort med den. Det er et faktum, garantert!!

Det er ikke nok å ta noen søkeord og strø tilfeldig over siden, og tro, at med litt hjelp fra naboens sønn, eller venner som synes mye, men som kun i sjeldne tilfelle forstår hva

som gjøres, for å et godt resultat.

Dessverre, nei. Der er en rekke parametre i forhold til en hjemmeside som være korrekte, ALLE SAMMEN, og INGEN som bare har lest de mest tilgjengelige og populære utstedelser, vennene el. Naboens sønn etc., kjenner nøkkeldataene. De er ikke lett tilgjengelige, og de er underkastet en løpende forandring, mao. Søkemotor optimalisering er en profesjon.

Hva gjør din hjemmeside lettere å finne?

Hvilke forandringer gjøres?

Hva koster det? Noen ganger er forandringene enkle derfor rimelige, andre ganger mere jobb og dyrere, men oftest langt mindre, enn forventet av kunden forhånd. En analyse av din hjemmeside foretas, den er skriftlig, da vet du hvorfor siden ikke leverer, hva du hadde forventet.

Det er en jobb som gjøres, etterfølges, om ønsket, av estimat kostnader. Analysen koster 1000,- + mva bestilles med mail.

S. Andersen

 

 Fordeler med søkemotor optimalisering og organisk søk: Man oppnår mange fordeler ved å tenke søkemotormarkedsføring når man lager nettsidene sine. Noen av fordelene med organisk søkemotoroptimalisering er at: du blir synlig for de som utgjør målgruppen din når de benytter en søkemotor for å søke informasjon, de har behov for, et produkt/tjeneste eller de er i en kjøpssituasjon, du sparer ressurser på dyr internettannonsering og katalogoppføringer. du får konkurransefortrinn ved at bedriften blir mer synlig på Internett. du får kvantifiserbare resultater når det gjelder rangering i søkemotorene og du kan dermed måle alle effekter og styre utviklingen over tid. 


This free website was made using Yola.

No HTML skills required. Build your website in minutes.

Go to www.yola.com and sign up today!

Make a free website with Yola